BikeForLife

BikeForLife

×
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
Καλάθι αγορώνΤο καλάθι σας είναι άδειο.

Όροι Χρήσης

Όροι χρήσης

1. Εισαγωγή

Το Bikeforlife.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα διάθεσης προϊόντων και υπηρεσιών μέσω του Διαδικτύου, που δημιούργησε η επιχείρηση  Παπάρας Αντ.Ηλίας- Εμπόριο Ποδηλάτων, που εδρεύει στήν Λαμία - κύπρου 9,με Α.Φ.Μ 049340773 και τηλ επικοινωνίας το 2231046470,στο εξής θα αποκαλείται ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ.

Η χρήση του Bikeforlife.gr διέπεται από τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις (εφεξής Όροι), τους οποίους οι χρήστες καλούνται να διαβάσουν προσεκτικά και να συμμορφώνονται με αυτούς. Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ θεωρεί ότι οι χρήστες πριν από την επίσκεψη του Bikeforlife.gr έχουν λάβει γνώση των Όρων, όπως αυτοί κάθε φορά ισχύουν και τους έχουν αποδεχτεί ανεπιφύλακτα. Η χρήση του Bikeforlife.gr συνεπάγεται ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων Όρων και Προϋποθέσεων. Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς τους όρους και τις προϋποθέσεις, τότε οφείλει να μην προβεί σε χρήση του Bikeforlife.gr. Η EΠΙΧΕΙΡΗΣΗ δικαιούται να τροποποιεί οποτεδήποτε χωρίς προειδοποίηση τους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις Χρήσης, αναλαμβάνει όμως την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για κάθε τροποποίηση ή προσθήκη. Τυχόν ακυρότητα κάποιων Όρων του παρόντος δεν επιφέρει την ακυρότητα των υπολοίπων. Η μη ενάσκηση από την ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ των εκ των παρόντων Όρων δικαιωμάτων της δεν συνεπάγεται παραίτησή της από τα δικαιώματά της αυτά. Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ δεν ευθύνεται για παράβαση των παρόντων Όρων οφειλομένη σε λόγους ανωτέρας βίας, όπως ενδεικτικά ακραία καιρικά φαινόμενα, σεισμοί, πλημμύρες, πυρκαγιές, καταστάσεις ανάγκης κλπ. Σε περίπτωση κατά την οποία η διάθεση οποιουδήποτε προϊόντος ή υπηρεσίας του Bikeforlife.gr ρυθμίζεται από ειδικότερους όρους χρήσης, οι όροι αυτοί θεωρούνται ως ένα σύνολο με τους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις Χρήσης. Σε περίπτωση όμως σύγκρουσης υπερισχύουν οι ειδικότεροι όροι χρήσης κάθε προϊόντος ή υπηρεσίας.

2. Πληροφορίες- προϊόντα

H ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ δεσμεύεται ως προς την ποιότητα, την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στο site, τόσο όσον αφορά την ταυτότητα του Bikeforlife.gr όσο και των παρεχομένων απ' αυτό υπηρεσιών. Ειδικότερα: Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ δεν φέρει ευθύνη για ελαττωματικά προϊόντα ή / και αναληθή στοιχεία που αφορούν στα εμπορεύματα προμηθευτών της και περιέχονται στην ιστοσελίδα. Η σχετική ευθύνη βαρύνει αποκλειστικά τους επί μέρους προμηθευτές της

3.Διαθεσιμοτητα προιόντων

Το ηλεκτρονικό κατάστημα bikeforlife.gr ουδεμία αποκλειστική εγγύηση μπορεί να παράσχει, για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων.Τα προϊόντα όπου εμφανίζονται στην ιστοσελίδα μας μπορεί να μην είναι πάντα σε διαθεσιμότητα. Σε περίπτωση που το επιλεγμένο προϊόν από τον πελάτη δεν είναι σε διαθεσιμότητα θα ενημερωθεί για την εκτιμώμενη ημερομηνία διαθεσιμότητας και την εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης την ίδια ή την επόμενη μέρα από την μέρα που πραγματοποίησε την παραγγελία. Σε περίπτωσηπου θα υπάρξει οποιαδήποτε καθυστέρηση θα καταβάλουμε κάθε φιλότιμη προσπάθεια να σας κρατάμε ενήμερους.Διατηρούμε το δικαίωμα να ακυρώσουμε οποιουδήποτε πελάτη την παραγγελία και να επιστρέψουμε οποιαδήποτε χρήματα κατέβαλε σε περίπτωση που ένα προϊόν δεν είναι διαθέσιμο.H ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ  δεσμεύεται ως προς την αλήθεια, την ακρίβεια και την πληρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στο ηλεκτρονικό κατάστημα, αναφορικά με τα προϊόντα ή τις  υπηρεσίες που διαθέτει μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος. Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ επιφυλάσσεται και δεν δεσμεύεται για τυχόν τεχνικά ή τυπογραφικά λάθη, που έγιναν εκ σφάλματος, παραδρομής ή οφείλονται σε λόγους ανωτέρας βίας και τα οποία δέχεται να διορθώσει εφόσον υποπέσουν στην αντίληψή της.

4.Παραγγελία προϊόντων και προστασία καταναλωτή

Η πραγματοποίηση παραγγελίας μέσα από το e-shop, αποτελεί σύναψη σύμβασης πώλησης εξ αποστάσεως ρυθμιζόμενη από το νομοθετικό πλαίσιο του Ν. 2251/1994, όπως έχει τροποποιηθεί. Δυνατότητα σύναψης έγκυρης παραγγελίας μέσω του e-shop, έχετε εφόσον είστε δικαιοπρακτικά ικανός τηρώντας τα άρθρα του Ελληνικού Αστικού Κώδικα, (εφόσον έχετε συμπληρώσει το δέκατο όγδοο έτος της ηλικίας σας και δεν τελείτε σε δικαστική συμπαράσταση ως προς τη σύναψη σύμβασης πώλησης).Σε παραγγελίες μπορούν να προβούν και εκπρόσωποι νομικών προσώπων ενώ η εταιρεία επιφυλάσσεται του δικαιώματος της να αξιώσει από τον εποπτεύοντα ή κηδεμόνα τυχόν παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν από δικαιοπρακτικά ανίκανα πρόσωπα. O πελάτης έχει το δικαίωμα αναιτιολόγητης υπαναχώρησης εντός 14 ημερών.

5.Επιστροφές προιόντων

Απαραίτητη προϋπόθεση για κάθε επιστροφή είναι το προϊόν να βρίσκεται στην κατάσταση που το παραλάβατε, χωρίς να έχει ανοιχτεί η συσκευασία του. Ο καταναλωτής θα επιβαρυνθεί με τη δαπάνη επιστροφής των αγαθών σε περίπτωση υπαναχώρησης. Επίσης επιστροφές δεν γίνονται δεκτές αν προηγουμένως δεν επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά 2231046470  ή  με  email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η εταιρία μας είναι υποχρεωμένη να τηρεί την εγγύηση που δίνει η εκάστοτε αντιπροσωπεία στα επώνυμα είδη και να προβαίνει σε αλλαγή τυχόν ελαττωματικού προϊόντος. Στην περίπτωση αυτή το προϊόν αντικαθίσταται χωρίς καμία επιβάρυνση για την αξία του προϊόντος από την πλευρά του πελάτη. Απαραίτητη προϋπόθεση η προσκόμιση του πρωτότυπου παραστατικού αγοράς. Τα έξοδα επιστροφής ελαττωματικού και αποστολής νέου ή επισκευαζόμενου προϊόντος βαραίνουν την ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ.

  • Σε περίπτωση λάθος παραγγελίας, όπου υπεύθυνος είναι ο πελάτης, το bikeforlife.gr δεν υποχρεούται για την αντικατάσταση του προϊόντος, παρόλα αυτά σας συμβουλεύουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή με email.
  •  Εξυπακούεται ότι σε τυχόν λάθος αποστολές όπου υπεύθυνη είναι η εταιρία, τα μεταφορικά όλα επιβαρύνουν την εταιρία μας και όχι τον πελάτη.
  • Σε περίπτωση που έχει γίνει λάθος αποστολής προϊόντος από εμάς (είτε λόγω σφάλματος δικού μας είτε του προμηθευτή μας) και επιθυμείτε να το επιστρέψετε, μπορεί να γίνει αυτό εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος. Σε αυτήν την περίπτωση, απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνει δεκτή η επιστροφή, είναι το προϊόν να βρίσκεται στην κατάσταση που το παραλάβατε με όλα τα εξαρτήματά του μέσα, να βρίσκεται στην αρχική συσκευασία του και να μην έχει γίνει προσπάθεια προσαρμογής ή τροποποίησης του προϊόντος.
  • Σε περίπτωση που έχει γίνει λάθος παραγγελία, όλα τα μεταφορικά έξοδα, η αποστολή του λάθους προϊόντος από τον πελάτη και η αποστολή του σωστού προϊόντος εκ μέρους μας, βαραίνουν τον πελάτη, βάση βάρους  ή ογκομετρικής μέτρησης. Χρήματα δεν επιστρέφονται πάρα μόνο σε περίπτωση αδυναμίας της εταιρίας να καλύψει τυχόν έλλειψη κάποιου προϊόντος.

Παραλαβή: Ο πελάτης δεν είναι σε καμία περίπτωση υποχρεωμένος να παραλάβει συσκευασία η οποία είναι αλλοιωμένη ή έχει ανοιχτεί κατά την μεταφορά. Σε περίπτωση αποδοχής του δέματος από τον πελάτη, η εταιρία δεν έχει καμία υποχρέωση να προβεί σε αλλαγή τυχόν κατεστραμμένου είδους ή αντικατάσταση τυχόν απώλειας αφού τα εμπορεύματα με οποιαδήποτε μεταφορική ταξιδεύουν πάντα με ευθύνη του πελάτη και μόνο.

 6.Τιμές

Οι τιμές του e-shop αφορούν αποκλειστικά μόνο αγορές μέσω ηλεκτρονικής παραγγελιάς κ συνήθως  είναι χαμηλότερες από ότι στο φυσικό κατάστημα λόγω μειωμένων λειτουργικών εξόδων, μη ύπαρξης προσωπικού, μεγάλου στοκ, κτλ. Επίσης οι τιμές κ το κόστος μεταφορικών μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση .Για τις παραγγελίες που έχουν καταχωρηθεί φυσικά ισχύουν οι τιμές οι οποίες έγινε η αγορά.

7.Τρόποι πληρωμής

1)Με αντικαταβολή 

Το ποσό της πληρωμής εξοφλείται στον υπάλληλο της Courier την ώρα της παράδοσης του δέματος. Εξαιρούνται τα ΠΟΔΗΛΑΤΑ και βάρια ή πολύ ογκώδη αντικείμενα από την μέθοδο της αντικαταβολής τα οποία αποστέλλονται με μεταφορική εταιρία.

Σχετικά με τις χρεώσεις δείτε εδώ - https://bikeforlife.gr/plirofories/tropoi-apostolis-kai-pliromis

 2) Με τραπεζική κατάθεση ή μεταφορά μέσω Web Banking

 Επιλέγοντας το τρόπο πληρωμής ‘’τραπεζική κατάθεση ’’, η παραγγελία σας μπαίνει σε αναμονή μέχρι να κάνετε την κατάθεση. Οι λογαριασμοί μας είναι οι εξής:

Τράπεζα: ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
Αρ. Λογαριασμού: 754 001 957 74
ΙΒΑΝ: GR 0701 1075 4000 0075 4001 9577 4
Δικαιούχος: Παπάρας Αντ. Ηλίας

Τράπεζα: ΠΕΙΡΑΙΩΣ BANK
Αρ. Λογαριασμού: 5151 0194 6206 1
IBAN: GR 0172 1510 0051 5101 9462 061
Δικαιούχος: Παπάρας Αντ. Ηλίας

 Σε περίπτωση μεταφοράς του ποσού από άλλη τράπεζα τα έξοδα βαρύνουν αποκλειστικά τον αγοραστή!!!

Στο καταθετήριο της τράπεζας πρέπει να αναγράψτε ως αιτιολογία το πλήρες ονοματεπώνυμο σας ή τον Αριθμό Παραγγελίας. Για την ταχύτερη εκτέλεση της παραγγελίας σας μπορείτε να μας τηλεφωνήσετε στο 2231046470 ή να στείλετε τo καταθετήριο της Τράπεζας μέσω e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Η παραγγελία σας θα αποσταλεί εντός 24 ωρών ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Για καλύτερη εξυπηρέτηση σας η κατάθεση θα πρέπει να γίνει εντός 2 - 5 ημερών από την ημερομηνία της παραγγελίας σας, επίσης ύστερα από (1) εβδομάδα θα θεωρείται ακυρωμένη και θα αποδεσμεύεται προς πώληση.

3)Πληρωμή στο κατάστημα μας

Παραλαμβάνεται δωρεάν τη παραγγελία σας από το κατάστημα μας εφόσον έχετε ενημερωθεί πρώτα από εμάς για την άμεση διαθεσιμότητα των προϊόντων σας και το ποτέ θα είναι έτοιμη η παραγγελία σας .Μπορείτε να  πληρώσετε με όλους του τρόπους ,όπως μετρητά, χρεωστική κάρτα, πιστωτική κτλ.

 Σημαντικό: Εάν επιθυμείτε την έκδοση τιμολογίου παρακαλώ να το επισημάνετε κατά την διάρκεια της ολοκλήρωσης της παραγγελίας, στα σχόλια/παρατηρήσεις. Είναι επιπλέων απαραίτητα τα εξής στοιχεία:

- Α.Φ.Μ – Δ.Ο.Υ – Επάγγελμα

8.Τρόποι αποστολής       

Οι αποστολές των εμπορευμάτων, ανάλογα με τον όγκο, το βάρος τους και τον τόπο προορισμού τους, εκτελούνται είτε με εταιρία courier είτε με μεταφορικές εταιρείες.

       1) ΜΕ courier

 Μόνο για  δέματα με βάρος ή ογκομετρικό βάρους μέχρι 4kg, όχι ποδήλατα .

Η παραγγελία σας θα αποσταλεί εντός 24 ωρών ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα εφόσον το προϊόν είναι διαθέσιμο. Σε περίπτωση που δεν είναι ετοιμοπαράδοτο το προϊόν αποστέλλεται σε 3 έως 6 εργάσιμες μέρες.

Σχετικά με τις χρεώσεις δείτε εδώ - https://www.bikeforlife.gr/plirofories/tropoi-apostolis-kai-pliromis

Η αποστολή των προϊόντων σας δύναται να καθυστερήσει ή να ακυρωθεί για λόγους ανωτέρας βίας (απεργίες, δυσμενείς καιρικές συνθήκες,φόρτος μεταφορών κτλ.). Σε τέτοια περίπτωση το ηλεκτρονικό κατάστημα www.bikeforlife.gr δεν φέρει καμιά ευθύνη κ θα επικοινωνήσει μαζί σας, άμεσα, για περαιτέρω συνεννόηση.

2) Μεταφορική εταιρία* 

Για προϊόντα μεγαλύτερου όγκου και βάρους όπως ποδήλατα, παιδικά καθίσματα ,προπονητήρια κ.α.Η παραγγελία σας θα αποσταλεί εντός 2-6 εργάσιμων ημέρων.

*Οι μεταφορικές εταιρίες δεν κάνουν παράδοση κατ’οίκον οπότε θα χρειαστεί να παραλάβετε την παραγγελία σας από το υποκατάστημα τους στην περιοχή σας, ύστερα από δική τους ειδοποίηση.

Σχετικά με τις χρεώσεις δείτε εδώ - https://www.bikeforlife.gr/plirofories/tropoi-apostolis-kai-pliromis

Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε στην περίπτωση που επιθυμείτε η αποστολή της παραγγελίας σας να γίνει με εταιρεία της επιλογής σας.

 Ο χρόνος παράδοσης των προϊόντων σε σας , μετά τη μέρα αποστολής από εμάς είναι:

-Ηπειρωτική Ελλάδα: 2-8 εργάσιμες ημέρες
-Νησιώτικη Ελλάδα : 3-10 εργάσιμες ημέρες

Η αποστολή των προϊόντων σας δύναται να καθυστερήσει ή να ακυρωθεί για λόγους ανωτέρας βίας (απεργίες, δυσμενείς καιρικές συνθήκες,φόρτος μεταφορών κτλ.). Σε τέτοια περίπτωση το ηλεκτρονικό κατάστημα www.bikeforlife.gr δεν φέρει καμιά ευθύνη κ θα επικοινωνήσει μαζί σας, άμεσα, για περαιτέρω συνεννόηση.

3) Παραλαβή απο το κατάστημα μας

Παραλαμβάνεται δωρεάν τη παραγγελία σας από το κατάστημα μας εφόσον έχετε ενημερωθεί πρώτα από εμάς για την άμεση διαθεσιμότητα των προϊόντων σας και το ποτέ θα είναι έτοιμη η παραγγελία σας .

9.Προσωπικά δεδομένα

Προκειμένου να διενεργηθεί οποιαδήποτε συναλλαγή μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ-bikeforlife.gr για να παραγγείλετε προϊόντα  είναι πιθανό να σας ζητηθεί η γνωστοποίηση από πλευράς σας των προσωπικών σας στοιχείων (όπως ενδεικτικά αναφερομένων το όνομα, η διεύθυνση κατοικίας, ηλεκτρονική διεύθυνση κλπ.). Το αρχείο με τα  προσωπικά σας στοιχεία θα τηρείται και θα επεξεργάζεται από την ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ με σκοπό την εκτέλεση των παραγγελιών που θα συναφθούν μέσω του Bikefoelife.gr. Αποδέκτες στοιχείων του αρχείου για την προώθηση, υποστήριξη και εξυπηρέτηση της συναλλακτικής σχέσης, δύνανται να είναι οι εμπορικοί συνεργάτες της EΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ που μεσολαβούν για τη παράδοση των προϊόντων, άλλοι συνεργάτες της ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ και τα τυχόν Χρηματοπιστωτικά Ιδρύματα μέσω των οποίων θα γίνεται η εξόφληση των συναλλαγών σας κατά δική σας ρητή δήλωση.

Ο χρήστης έχει, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του Ν. 2472/1997 για τα προσωπικά του δεδομένα (κατόπιν γραπτού αιτήματός του και έναντι του εκάστοτε καθοριζομένου από την Αρχή του ν.2472/1997 ποσού).

Τα στοιχεία επαφής ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, που ο χρήστης θα δηλώσει, στο πλαίσιο της συναλλαγής του με το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ για παραγγελία ή αγορά προϊόντων ή/και υπηρεσιών, δύναται να χρησιμοποιηθούν για την ενημέρωση του χρήστη για νέα προϊόντα και υπηρεσίες, βάσει των προβλεπομένων στον Ν. 3471/2006. Σε κάθε περίπτωση ο χρήστης δύναται οποτεδήποτε επιθυμεί να αντιταχθεί στη χρησιμοποίηση των στοιχείων του ηλεκτρονικού του ταχυδρομείου για την προβολή ή προώθηση νέων προϊόντων ή/και υπηρεσιών.

10.Cookies

Στο bikeforlife.gr χρησιμοποιούμε Cookies με σκοπό να παρέχουμε βελτιωμένες υπηρεσίες και εξυπηρέτηση για τους χρήστες μας. Αυτό σημαίνει ότι τοποθετούμε ένα αριθμό cookies στο πρόγραμμα περιήγησης σας. Αυτά είναι γνωστά ως Cookies πρώτου μέρους και επιτρέπουν την διατήρηση πληροφοριών κατά την πλοήγησή σας από σελίδα σε σελίδα στο κατάστημά μας.Για παράδειγμα χρησιμοποιούμε Cookies στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα για να κατανοήσουμε τις προτιμήσεις των επισκεπτών και των χρηστών, να βελτιώσουμε την εμπειρία τους και να αναλύσουμε την χρήση, την πλοήγηση, και άλλες στατικές πληροφορίες. Μπορείτε να ελέγξετε την χρήση Cookies σε κάθε επίπεδο προγράμματος περιήγησης. Εάν επιλέξετε να μην ενεργοποιήσετε ένα Cookie ή να το απενεργοποιήσετε αργότερα ενδέχεται καθώς περιηγήστε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα να μην χρησιμοποιείτε προς όφελός σας ορισμένες λειτουργίες και κάποιες άλλες να είναι περιορισμένες.Χρησιμοποιούμε της υπηρεσίες της Google analytics για την καταγραφή στατιστικών κίνησης.Χρησιμοποιούμε cookies για τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών αποκλειστικά και μόνο για το bikeforlife.gr και δεν μεταβιβάζονται σε κανέναν άλλο άτομο, εταιρία και οργανισμό.Μπορείτε αν δεν επιθυμείτε την χρήση τους να τα απενεργοποιήσετε από τον φυλλομετρητή σας (Browser) που χρησιμοποιείτε για την περιήγησή σας στο Διαδίκτυο ή και να τα διαγράψετε οποιαδήποτε στιγμή θέλετε από τον ίδιο φυλλομετρητή σας. Σε περίπτωση που χρησιμοποιείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα bikeforlife.gr και δεν απενεργοποιήσετε τα cookies σας αποδέχεστε την παραπάνω χρήση τους για τους λόγους που αναφέρουμε.

11.Πνευματικά δικαιώματα

Αυτή η ιστοσελίδα είναι το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα της ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ . Όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν την πνευματική ιδιοκτησία της ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, διανομή, μεταφορά, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του Περιεχομένου διαδικτυακού τόπου. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του Περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας του bikeforlife.gr ή οιουδήποτε άλλου δικαιούχου των πνευματικών δικαιωμάτων. Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν το bikeforlife.gr ή τρίτα μέρη και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα του bikeforlife.gr ή τρίτων μερών προστατευόμενα από τους σχετικούς νόμους περί εμπορικών σημάτων. Η εμφάνισή τους στον διαδικτυακό τόπο δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

 

Σχετικά με μάς

Eνα σύγχρονο και ολοκληρωμένο κατάστημα ποδηλάτων στην Λαμία, θα βρείτε τα πάντα γύρω απο το ποδήλατο.
Ωράριο λειτουργιας:
Δευ-Τετάρ: 8:30-14:30
Τρίτ-Πέμπ-Παρά: 8:30-14:00 & 17:30-21:00
Σάβ: 8:30-14:30

Επικοινωνία

Τηλέφωνο : 22310 46470

Email:info@bikeforlife.gr

Λαμία,κύπρου 9, Τκ 35100
Πλησίον κυκλικού κόμβου, επι της βασιλικών .