Κίτ μετατροπής ηλεκτρικου ποδηλάτου μεσσαίας τριβής
Πίσω στο: Κίτ μετατροπής ηλεκτρικού ποδηλάτου
KIT OLOKLHRO AND MOTOR 1000W9
TROXOS ME MOTER
MOTER 2
DISC MOTOR 6 BOLT
BATTERY RACK 2
BATTERY RACK 1
REAR VIEW BATTERY RACK
DOLFIN BATERY
DIPLAY LED
MANETES
GKAZI 1
SENSOR PEDELEC-PAS
CABLES 4 IN 1
CABLE MOTOR3
CONTROLER
CHARGER
PDFΕκτύπωση

Κίτ μετατροπής ηλεκτρικου ποδηλάτου τροχού

Με αυτό το κιτ μετατροπής ηλεκτρικού ποδηλάτου , μπορείτε να μετατρέψετε πολύ εύκολα ένα απλό ποδήλατο σε ηλεκτρικό. Κινείται και με τα πετάλια, αλλά και με ηλεκτρική υποβοήθηση. Τέλος στις δύσκολες ανηφόρες, τέλος στον ιδρώτα μετά από μεγάλη προσπάθεια.
Βελτιώστε την φυσική σας κατάσταση, αφού με την ηλεκτρική υποβοήθηση θα χρησιμοποιείτε περισσότερο το ποδήλατο και για μεγαλύτερες διαδρομές. Η μέγιστη ταχύτητα μόνο με το μοτέρ, στο ηλεκτρικό ποδήλατο φτάνει τα 25 Km/h, ενώ με τα πετάλια και τις ταχύτητες μπορείτε να πετύχετε ακόμη μεγαλύτερες ταχύτητες με λιγότερο κόπο.
Προσθέστε επιπλέων ενεργητική ασφάλεια στην κίνησή σας στους δρόμους με το ηλεκτρικό ποδήλατο ,καθώς κινήστε αρκετά πιο γρήγορα.Για κιτ μετατροπής μέχρι μοτέρ των 250 Watt δεν απαιτείται δίπλωμα και άδεια, ούτε ασφάλιση (βαση του άρθρο 2 του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας). Τα κιτ μετατροπής ανω των 250W είναι μόνο για εκτός δρόμου χρήση, βάση του κώδικα οδικής κυκλοφορίας. Στις παρακάτω φωτό βλέπετε κ όλα τα μέρη του κιτ.Οι φωτο είναι ενδεικτικές κ ίσως το προϊών να διαφέρει ελάχιστα.Στη παρακάτω τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται το κόστος τοποθέτησης.

Βασική τιμή: 620,00 €
Τιμή πώλησης: 620,00 €
Έκπτωση:
Επιλογή
Επιλέξτε τύπο
Μέγεθος
Επιλέξτε μέγεθος
Τύπος μπαταρίας
Επιλέξτε τύπο μπαταρίας
Για την επιβεβαίωση της διαθεσιμότητας του προϊόντος παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας πατώντας πάνω στο κουμπί ‘’ρωτήστε για το προϊόν .‘’
Περιγραφή